menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Berichten
136 pagina's met totaal 678 berichten
««Begin«Vorige1234567891011Volgende»Einde»»


Eendenkooi krijgt donatie Kringloopwinkel
2024-03-16

De Stichting Vrijwilligersgroep Kooi van Pen ontving van de Kringloopwinkel Steenwijk een mooie donatie. Het bedrag zal besteed worden aan de aanleg van een natuurtoilet (composttoilet) in de eendenkooi voor de vrijwilligers.

Lees meer...
 
Metamorfose landschap Wetering West
2024-03-15

Het landschap in het noorden van Wetering West is sinds kort compleet veranderd. De nieuwe brug bij Restaurant An 't Waeter in Wetering is klaar en op de achtergrond is een open vlakte ontstaan, vol met afgezaagde boomstompen. Het moerasbos dat daar lag is in het kader van de natuurherstelwerkzaamheden gekapt. De werkzaamheden zijn nu in verband met het broedseizoen tijdelijk gestopt.

Lees meer...
 
Nieuw bestuur Plaatselijk Nut Wetering e.o.
2024-03-11

Bij de jaarvergadering van de vereniging op 11 maart veranderde het bestuur van de vereniging aanzienlijk. Voorzitster Tineke Ploer en bestuurslid Geja ter Meer namen afscheid en waren niet herkiesbaar.
De voorgedragen nieuwe bestuursleden werden unaniem door de ledenvergadering gekozen en dit waren de dames: Agrietha van Vulpen, Linda Dunnik en Juultje van Amerom.

Lees meer...
 
Nieuw onderzoek inwonerspanel over groen, water, wegen en spelen
2024-02-14

Van 14 februari 2024 tot en met 25 februari 2024 onderzoekt de gemeente Steenwijkerland via het 'Inwonerspanel' wat de mening van de inwoners is over de groen, water, wegen en spelen in de gemeente.
In een eerder onderzoek vroeg de gemeente Steenwijkerland de leden van het 'Inwonerspanel' wat zij belangrijk vonden voor de komende jaren.

Lees meer...
 
Gebiedsteams, ook voor U!
2024-02-05

In Steenwijkerland wordt er met gebiedsteams gewerkt. Daarin zitten mensen van de gemeente, de woningcorporaties, Sociaal Werk De Kop en de politie. Zij trekken gezamenlijk op. Elke kern heeft een eigen gebiedsteam.
Op een vaste dag in de maand is het gebiedsteam op een locatie bij u in de buurt. U kunt dan zonder afspraak even binnenlopen.

Lees meer...
 
««Begin«Vorige1234567891011Volgende»Einde»»