menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Verlicht welkom op Wetering
2018-12-11 19:55:21
 
Tijdens de ledenvergadering in maart kwam de vraag of Plaatselijk Nut ook iets meer kon doen aan de kerstversiering op de Wetering. Geja, Kathleen, Annie en Grietje hebben in een kleine commissie het initiatief besproken, uitgewerkt en uitgevoerd.

Gelukkig vonden ze fa. Roelof Muis bereid om de kerstboom te halen en met behulp van zijn materiaal kon de boom rechtop gezet worden. Helaas was het ’s middags 10 december guur en steenkoud. Het vergde nog wel veel tijd om de lampjes erin te hangen. Gelukkig kregen de dames ook nog wat hulp van enkele mannen.
 
Er was huis aan huis een uitnodiging in de bus gedaan om op 10 december vanaf half 8 er bij te zijn voor het moment dat de lichtjes werden ontstoken en even gezellig bij te kletsen onder het motto: 'Een uurtje bij het vuurtje...'. Ongeveer 50 mensen kwamen op de uitnodiging af. Na het aftellen werd de kerstboom verlicht. Geweldig! 

Een uurtje bij het vuurtje...
We konden genieten van gl├╝hwein en warme chocolademelk, koekjes en chocolaatjes. Rondom twee vuurkorven, die nog enige warmte gaven, was het een hele goede bijeenkomst.

Dank aan de organisatie en fijn dat er zoveel mensen dit initiatief ondersteunen en er energie in hebben gestoken.
 
Tinke Ploer, voorzitter Plaatselijk Nut Wetering eo

Voor meer beelden van het plaatsen van de boom en 'Uurtje bij het vuurtje...', klik hier
 
 
Een verlicht welkom op de Wetering.