menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Klassiek ontmoet Pop - Save the date
2018-11-02 23:00:00


Het Klassiek ontmoet Pop Muziekspektakel, georganiseerd door Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Wetering e.o., zorgt al twee edities op rij voor uitverkochte zalen. Na de eerste editie in een overvolle Schutse, was in 2015 de theaterzaal (600 plekken) van Rabotheater De Meenthe Steenwijk uitverkocht. Daarmee is Klassiek ontmoet Pop een begrip in de regio aan het worden. Dit jaar vindt dit muziekspektakel plaats op zaterdagavond 3 november vanaf 20.00 uur in Rabotheater De Meenthe Steenwijk.

Klassiek ontmoet Pop (gebaseerd op het bekende Night of the Proms) is een muziekspektakel waarbij verschillende muzikale stijlen elkaar ontmoeten. Van film, tot (neder)pop en van blues tot klassiek. Kortom: één groot muzikaal feest. Er wordt samengewerkt met verschillende muzikale groepen en solisten, allemaal uit de regio.

Regionale artiesten
Vaste elementen van dit muziekspektakel zijn, naast het fanfareorkest, een band en koor. Deze editie wordt voor het eerst samengewerkt met het koor The Swinging Stones uit Steenwijk en voor de tweede keer met band Eigenweijs. De solisten van de avond zijn Herbie Blues op mondharmonica en zangeres Mirjam Cornelisse.

Kaarten kopen
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €12,50 per stuk. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is dit €6,00. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via klassiekontmoetpop@gmail.com of bij één van de leden van De Bazuin.


Bron: Christelijke muciekvereniging Wetering en omstreken de Bazuin