menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Dorpsfeest 2018 Scheerwolde-Wetering eo
2018-08-08 23:00:00

  
Het dorpsfeest van 'Scheerwolde/Wetering en omstreken' vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus. Maanden is de feestcommissie al weer bezig met de voorbereidingen om er ook dit jaar een onvergetelijk feest van te maken. Waarbij dit keer voor de 50e keer een ponymarkt wordt georganiseerd. Dit zal de laatste keer zijn dat de naam ponymarkt wordt gebruikt. Vanaf volgend jaar zal 'jaarmarkt 'gaan heten.

Programma
- Traditioneel opent het Fanfare korps 'De Bazuin' het driedaagse feest op donderdagavond, gevolgd door een gezellige bingo.

- De vrijdag staat in het teken van kinderspelen, start van de zeskamp en 's avonds live muziek van de band "De wethouders".

- Zaterdag start al vroeg, want om 6 uur begint de 50e 'Ponymarkt', waarbij om 08.30 uur ook de gezellige markt begint met veel kramen, activiteiten en shows voor jong en oud.
De markt sluit om 13.30 uur en de middag staat verder in het teken van de zeskamp, met weer veel leuke en spannende onderdelen voor de ploegen uit de regio.
De feestavond in de tent op zaterdag bestaat uit een spetterend optreden van de show/feestband 'Melrose' met in het voorprogramma een lokale DJ.

Meer informatie over het programma en het feest, zie www.feestinscheerwolde.nl