menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Gezellig begin 2018
2018-01-12 23:00:00

 

Tijdens de Nieuwjaarsborrel van Plaatselijk Nut Wetering en omstreken op zaterdagmiddag 13 januari was het gezellig druk in Restaurant Geertien in Muggenbeet.
Voorzitter Tineke Ploer blikte tijdens haar Nieuwjaarstoespraak terug op 2017, waarbij het bestuur erg blij is met alle inzet van veel betrokken bewoners in het afgelopen jaar.

De voorzitter bedankte hen dan ook zonder verder namen te noemen, maar het gaat bijvoorbeeld om de inzet van de ambassadeurs voor de aanleg van glasvezel, de actie HoogOverijssel, het kritisch volgen van Natura 2000 rondom Muggenbeet en Noordmanen, het bijhouden van de website, het uitgeven van de Waeterproat, de ondersteuning van de vrijwilligers voor de AED enz.

Nieuwe bewoners
Er waren ok weer veel nieuwe bewoners aanwezig. Zij kregen van de voorzitter de gelegenheid om zich even kort voor te stellen, wat erg werd gewaardeerd! Onder het genot van een lekker hapje en een drankje werd er vervolgens kennis gemaakt met hen en de bekenden hadden ook genoeg gespreksstof om bij te praten.

Voor een korte beeldimpressie, klik hier