menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Succesvolle informatieavonden aanleg glasvezel
2017-10-27 10:36:42
 
De campagne 'Glasvezel buitenaf in Kop van Overijssel' is volop aan de gang. In de afgelopen twee weken vonden de informatieavonden plaats, waar veel bewoners gebruik van hebben gemaakt. Tijdens de informatieavonden zijn de bewoners geïnformeerd over het aanbod van Rendo en de voordelen van glasvezel. Alle aanwezigen hebben een informatiemap gekregen waarin de informatie terug te lezen is. Inwoners die niet aanwezig waren, krijgen een informatiemap thuisgestuurd.

Aanmelden
Bewoners hebben tot 18 december om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of de 50% is gehaald en of er dus glasvezel komt in het buitengebied van Kop van Overijssel. Voor bewoners die hulp nodig hebben, zijn er verschillende mogelijkheden. Op www.glasvezelbuitenaf.nl staat een keuzehulp, er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement.

Ambassadeurs
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen ook terecht bij de ambassadeurs. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden.
Voor onze streek zijn dit:
- Albert Schelhaas - Wetering West 77; Tel: 0521-371311; zie: www.iedereenopglasvezel.nl
- Arjan van Vulpen - Muggenbeet 9; Tel.0527-857737; E-mail: ajvanvulpen@icloud.com

Jan Zwanenburg
e-mail: janzwabu@gmail.com
 
Meer informatie hierover op deze website, klik hier