menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Zomeruitje 2017
2017-09-15 23:00:00

 

Het jaarlijkse zomeruitje met de buurtbewoners van Wetering en omstreken wordt gehouden op zaterdag 16 september.
In de middag kan men mee met een gezellige wandeling voor jong en oud. Onder leiding van een plaatselijke 'gids' wordt er een wandeling gemaakt in de buurt van Nederland.
Na afloop kan er zoals gebruikelijk genoten worden van een gezamenlijke maaltijd.

Wandelen van de Zuider Bult via de Beke door Noordmanen
Start: zaterdagmiddag 16 september om 15.30 uur
Verzamelen: S-bocht in de Rietweg bij baggerdepot
Voor jong en oud is er een speciale wandeling voor de bewoners uit Wetering, Nederland, Muggenbeet e.o. georganiseerd, waarbij we ons wandelend verdiepen in de veel bewogen geschiedenis van onze streek en hoe het huidige landschap daardoor is gevormd. We gaan op zoek naar oude sporen die hiervan nog te zien zijn in het landschap tussen het huidige Nederland en Noordmanen.
Het is een wandeling van ca 5-6 km, waarbij niet alleen over de 'normale paden' gewandeld wordt. Het kledingadvies is dan ook: goede wandelschoenen én een lange broek, want we zullen misschien brandnetels en een enkele braamstruik tegen komen... Onderweg zullen we pauzeren op een mooi punt in Noordmanen.
We zijn ongeveer 2 uur op pad. De wandeling is ook leuk voor kinderen, die goed kunnen wandelen. De route is niet geschikt voor wandelwagens oid.

Stampotten buffet
Rond de klok van 18.00 uur staat bij Restaurant An 't Waeter een stampottenbuffet voor ons klaar. We hopen samen een gezellige middag en avond te beleven in onze mooie woonomgeving.

Kosten en opgave
De kosten voor dit zomeruitje zijn 20 euro p.p. Kinderen 10 euro. Het buffet is inclusief 2 consumpties en bij de wandeling wordt eveneens wat te drinken aangeboden. De rest van de comsumpties bij An 't Waeter zijn voor eigen rekening.
Opgave graag met onderstaande opgavestrook vóór 9 september bij:
- Henk Oord - Wetering Oost 36
- Tineke Ploer - Wetering Oost 16

Namens het bestuur
Henk Oord, secretaris
0521-371282

Een impressie van het zomeruitje 2016, klik hier 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opgavestrook
 

Naam: ....................................................................      Adres: ..........................................................

Geeft zich op met ............. personen (aantal invullen)

.............. voor de wandeling en buffet

.............  alleen buffet