menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Druk bezochte ledenvergadering
2016-03-14 23:00:00

 

Veel leden van de vereniging waren maandag 14 maart bij de jaarlijkse ledenvergadering aanwezig in Restaurant Geertien in Muggenbeet.
De heer Kloosterman van de gemeente gaf tijdens de vergadering een duidelijke presentatie over de eventuele aanleg van glasvezel in het buitengebied van o.a. de gemeente Steenwijkerland. De heer Hoogstraat uit Kalenberg gaf een toelichting over het veranderingsproces rondom het Nationaal Park nieuwe stijl.

Ook een vertegenwoordiger vanuit Staatsbosbeheer was gevraagd om de stand van zaken rondom het project Noordmanen uit te leggen. Er was echter te weinig nieuws over dit project. Dus er was niemand van Staatsbosbeheer aanwezig.

Nieuwe voorzitter
Na de pauze was de officiĆ«le overdracht van de voorzittershamer. Na een periode van negen jaar heeft Jan Hanskamp de voorzittershamer over gegeven aan Tineke Ploer. Henk Oord bedankt Jan namens het bestuur en alle leden voor al zijn inzet voor de vereniging en memoreert diverse momenten uit de periode dat Jan voorzitter is geweest van de vereniging. Met name het 100 jarig jubileum in 2013 was een hoogtepunt van zijn bestuursperiode. 
Tineke Ploer bedankt de leden voor het vertrouwen in haar als eerste vrouwlijke voorzitter van de vereniging en sluit hiermee de vergadering.

Vergaderstukken

- Notulen algemene ledenvergadering 2015

- Jaarverslag 2015 - Bestuur

- Jaarverslag 2015 - Redactiecommissie 

- Concept - Notulen algemene ledenvergadering 14-03-2016

- Presentatie Dhr. Kloosterman - Aanleg breedband buitengebied

- Beeldimpressie vergadering