menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Gezellige Nieuwjaarsborrel 2015
2015-01-10 19:40:13

 
De buurtgenoten uit Wetering en wijde omgeving zijn met grote getale gekomen op de Nieuwjaarsborrel van 2015 van de vereniging bij Restaurant Geertien in Muggenbeet.
De voorzitter Jan Hanskamp gaf in zijn Nieuwjaarstoespraak aan dat het bestuur eigenlijk had verwacht dat de nieuwe naam van de Faunapassage bij Muggenbeet vandaag bekend zou kunnen worden gemaakt, maar de provincie Overijssel kon echter nog geen naam bekend maken. We wachten dus geduldig af.


Bij de komende algemene ledenvergadering zal Staatsbosbeheer worden uitgenodigd om te vertellen hoe zij de nieuwe natuur rondom Wetering zullen gaan beheren en wat er nog meer speelt met de nieuwe inrichting van de huidige natuur in onze directe omgeving. Verder zal er voor de nieuwe meren bij Wetering 'namen' moeten worden bedacht. Hiervoor zal bij de algemene ledenvergadering eveneens een voorzet worden gegeven.

Na de gebruikelijke toost op het nieuwe jaar werd er nog lang gezellig nagepraat over het afgelopen jaar en de verwachtingen van het komende jaar.

Voor een korte beeldimpressie van de Nieuwjaarsborrel 2015, klik hier