menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Gezellige Nieuwjaarsborrel
2010-01-11 22:38:56


Ondanks de extreme weersomstandigheden met veel sneeuw en oostenwind kwamen de buurtbewoners van Wetering en omgeving in grote getale naar de Nieuwjaarsborrel van 2010 op zaterdagavond 9 januari 2010.

Voorzitter Jan Hanskamp bracht na een korte inleiding over de actuele activiteiten van het bestuur van Plaatselijk Nut Wetering een toast uit op het nieuwe jaar.
Op het moment is het bestuur o.a. bezig om samen met Plaatselijk Belang Kalenberg aandacht te vragen voor een snelle hulpverlening van ambulance en brandweer in ons gebied.

Tijdens de avond was er ook nog een optreden met een zeer speciaal muziekinstrument. De zanger zong liedjes in dialect over kenmerkende gebeurtenissen op het platteland. De teksten waren soms een beetje luguber, maar het muziekinstrument trok zeker de aandacht. Het was gemaakt van een triplex-doos en een electriciteitskabel en de klank was verbazingwekkend goed.

Onder het genot van een hapje en een drankje konden veel bewoners de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen aan hun bekende 'buurtgenoten', maar er werd ook kennis gemaakt met diverse nieuwe bewoners.

Voor een foto-impressie van de Nieuwjaarsborrel, klik hier