menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
Concerten van De Bazuin 
2019-07-15

Update: Vanwege de weersomstandigheden (regen) kon De Bazuin op 10 juli niet uitvaren. De instrumenten mogen nl niet nat worden. De planning is nu om woensdag 17 juli alsnog het zomeravondconcert over de Wetering plaats te laten vinden. Meevaren kan uiteraard ook deze avond.

Concerten van De Bazuin
Onder leiding van de nieuwe dirigente Alike Jonkman van Muziekvereniging De Bazuin staan er dit jaar weer mooie concerten op het progamma.
Op 17 juli vaart de Bazuin ondermeer weer door de Wetering met hun zomeravondconcert. Op 16 november staat een najaarsconcert 'Strijd en vrijheid' in de planning

Meevaren op 17 juli

Bewoners van Wetering en Muggenbeet, vakantiegangers op de campings en bezoekers van de terrassen aan het water kunnen woensdagavond 10 juli vanaf de wal genieten van de langsvarende muzikanten. Het is ook mogelijk om met uw eigen boot mee te varen en zo vanaf het water te genieten van hun concert.
Er wordt om ca 19.00 uur gestart bij Restaurant An't Waeter en vandaar uit wordt er gevaren naar het Noordeinde van de Wetering. Daar wordt gekeerd en wordt er koers gezet naar Muggenbeet. Bij Restaurant Geertien in Muggenbeet wordt er nog een 'miniconcertje' gegeven en vervolgens gaat de muzikale vaartocht terug naar Restaurant An't Weater.

Najaarsconcert 16 november
De voorbereidingen voor een speciaal najaarsconcert zijn al in volle gang.
Het concert staat in het teken van 'Strijd en vrijheid'. Dit concert neemt u mee naar de Wetering in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Strijd en vrijheid worden deze avond herdacht met mooie, indrukwekkende verhalen en ontroerende muziek.
Het concert begint om 20.00 uur in 'Streekcentrum De Wielewaal' in Scheerwolde.

Bron: Christelijke Muziekvereniging 'de Bazuin' Wetering en Omstreken