menu

Nieuwsbrief

Berichten
Nieuwjaarsborrel 2017
 
Aankondiging
Beste buurtbewoners,
 
Namens het bestuur van Plaatselijk Nut Wetering e.o. willen we u graag uitnodigen voor de nieuwjaarsborrel. Deze wordt gehouden op zaterdag 14 januari 2017  bij Cafe/Restaurant Geertien te Muggenbeet. 
We beginnen om 17.00 uur.
Lees meer...
 
Help onderzoek wasbeerhond
 
Momenteel wordt in Nederland onderzoek gedaan naar de wasbeerhond. Het onderzoek spitst zich deze winter toe op het vinden, vangen en zenderen van een paar dieren en het vinden en verzamelen van uitwerpselen voor voedselonderzoek.
Ook deze winter en komend voorjaar is vooral uw hulp uit De Weerribben nodig!
Lees meer...
 
Huisje, boompje, beetje voor de vluchteling
 

Er is weer een nieuwe publicatie verschenen over onze streek: Huisje, boompje, beetje voor de vluchteling geschreven doorThérèse Major.
Dit keer een vluchtelingenepos dat begint in 1943 en duurt tot vandaag. Een waar gebeurd verhaal dat zich voor een groot deel afspeelt in en rond de Gieterse polder en in kamp Beenderribben, dat aan de Oeverweg lag. 

Lees meer...
 
Nieuwjaarsduik ook in Wetering
 
Duizenden mensen gingen vandaag het water in tijdens de Nieuwjaarsduik 2017 om het jaar letterlijk fris te beginnen. Op veel plaatsen waren speciale evenementen rondom de Nieuwjaarsduik georganiseerd, maar er waren ook 'spontane' duiken, zoals dit keer ook weer in Wetering.
Lees meer...
 
Kerstrondgang 2016 Bazuin

Op woensdag 23 december vanaf 19.00 uur zal muziekvereniging de “De Bazuin” uit Wetering en omstreken haar jaarlijkse kerstrondgang houden. 
De Bazuin wordt verdeeld in drie groepen en brengt kerstliederen ten gehore in Scheerwolde, Woldlakeweg, Wetering, Nederland, Muggenbeet en de Gieterse polder.

Lees meer...
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 7 van 73