menu

Nieuwsbrief

Berichten
Snel herstel zwaluwwand Wetering Oost
 
De zwaluwwand bij de Twitterhut is weer hersteld!
Vanuit Staatsbosbeheer is er snel gereageerd om de zwaar beschadigde wand te herstellen, die eind februari voor een groot deel was weggespoeld. De firma Muis heeft zwaar materieel ingezet om het benodigde zand naar de zwaluwwand te brengen. Met medewerking van een aantal vrijwilligers van de vogelwerkgroep van IVN Noordwest Overijssel kon het weggespoelde zand weer opgevuld worden.
Lees meer...
 
Veel belangstelling voor ledenvergadering

Tijdens de ledenvergadering van de vereniging op 13 maart 2017 waren veel leden en buurtgenoten aanwezig. Vooral voor de onderwerpen 'aanleg glasvezel' en de 'herinrichting natuur' in Noordmanen en rondom Kooi van Pen was veel belangstelling.

Lees meer...
 
Algemene ledenvergadering 2017

Aankondiging
Het bestuur van Plaatselijk Nut Wetering e.o organiseert op maandagavond 13 maart 2017 een algemene ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden in Café Restaurant Geertien te Muggenbeet (aanvang 20.00 uur).
Lees meer...
 
Oeverzwaluwwand zwaar beschadigd
 
De vrijwilligers van de vogelwerkgroep IVN afdeling Noordwest Overijssel wilden zaterdag 4 maart de nestgaten van de oeverzwaluwwand bij de Twitterhut in Wetering Oost schoonmaken. Dit was echter al gebeurd... en wel erg grondig... alle nestgangen waren verdwenen en weggespoeld door het hoge water.
Lees meer...
 
Helaas... dat was er wéér één... een mannetje...

 
Vrijdagmorgen 24 februari keken buurtbewoners vreemd op toen ze naar hun werk gingen: 'Ligt daar nu een dode kat aan de kant van de weg?'
Nee, het was er helaas wéér één... een doodgereden otter vlak bij de kantelstuw bij Wetering West. Op deze dood lopende weg rijdt 's nachts niet veel verkeer, maar dit keer was het voor deze mannetjes otter één auto te veel.

Lees meer...
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 5 van 73