menu

Nieuwsbrief

Info en aanmelding
24-uurs afsluiting N333 bij Muggenbeet
2013-07-16 19:40:33

 

Op 15 maart jl. is door gedeputeerde Hester Maij van de provincie Overijssel en wethouder Henk Boxum van de gemeente Steenwijkerland het startsein gegeven voor de aanleg van de natuurverbindingen Weerribben-Wieden. Momenteel is de Combinatie Natuurverbindingen Muggenbeet (Van Spijker Infrabouw B.V.) bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een tijdelijke weg. 
De tijdelijke weg heeft als doel het creĆ«ren van werkruimte voor de realisatie van de nieuwe brug in de provinciale weg N333 (Blokzijlseweg). 

24-uurs afsluiting
De tijdelijke weg wordt aangesloten op de huidige N333. Hiervoor is het noodzakelijk om de N333 ter hoogte van Muggenbeet tijdelijk af te sluiten voor al het verkeer. Om de overlast voor de weggebruikers en de omgeving zoveel mogelijk te beperken wordt de aansluiting binnen 24 uur gerealiseerd. 
Tijdens deze 24-uurs afsluiting worden er omleidingroutes ingesteld. 
De 24–uurs afsluiting zal naar verwachting plaatsvinden in week 34 (19 augustus  t/m 25 augustus 2013).
De exacte datum wordt ten minste twee weken voor aanvang van de 24-uurs afsluiting bekend gemaakt door middel van aankondigingsborden langs de wegen. 
 
Vragen?
Mocht u naar aanleiding van deze mededeling nog vragen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren met de afdeling Communicatie van Van Spijker Infrabouw B.V. contact opnemen via telefoonnummer 0522 – 25 25 89, of een email sturen naar: 279-muggenbeet@vanspijkerinfrabouw.nl. 
Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, kunt u iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur binnen lopen in de bouwkeet, aan de Blokzijlseweg, 200 meter na Restaurant Geertien in Muggenbeet. 
Voor meer informatie over de geplande werkzaamheden en de omleidingsroutes verwijzen wij u naar: www.bereikbaar.overijssel.nl.
Voor meer informatie over het project verwijzen wij u naar: www.overijssel.nl/actueel/nieuws-wegen/werk-weg/333-realisatie